tag:blogger.com,1999:blog-1003387839451460801.post4056219704963881474..comments2023-07-23T17:50:59.703+02:00Comments on SlowFoodzik: Najlepszy biszkopt Kuchni Polskiej.Polacy przyjechali...http://www.blogger.com/profile/09419391812641666138noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-1003387839451460801.post-73027128176107362352013-03-19T23:17:12.485+01:002013-03-19T23:17:12.485+01:00Ja od ponad roku piekę biszkopt rzucany, też bez p...Ja od ponad roku piekę biszkopt rzucany, też bez proszku do pieczenia i wychodzi idealny, płaski jak stół:-), zawsze wyrasta równo:-)<br />Torcik wygląda wspaniale taki kolorowy:-)Olimpia Davieshttps://www.blogger.com/profile/03170922877640689542noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1003387839451460801.post-48499759388505333552013-03-19T20:48:24.840+01:002013-03-19T20:48:24.840+01:00Jakie fajne kolorki :)Jakie fajne kolorki :)Justin&Dorothyhttps://www.blogger.com/profile/10178221494970820659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1003387839451460801.post-39610124667339451422013-02-21T16:20:36.194+01:002013-02-21T16:20:36.194+01:00Dziękuję za odwiedziny i zapraszam ponownie.Dziękuję za odwiedziny i zapraszam ponownie.Ojciec Dyrektorhttps://www.blogger.com/profile/17813424196789331175noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1003387839451460801.post-31065589834800472432013-02-21T16:20:09.974+01:002013-02-21T16:20:09.974+01:00Spróbuj upiec i nie miej żalu go pokroić. Smak Ci ...Spróbuj upiec i nie miej żalu go pokroić. Smak Ci to wynagrodzi.Ojciec Dyrektorhttps://www.blogger.com/profile/17813424196789331175noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1003387839451460801.post-73387410301923941182013-02-21T16:19:27.977+01:002013-02-21T16:19:27.977+01:00Faktycznie Twój przepis jest prawie identyczny. Pr...Faktycznie Twój przepis jest prawie identyczny. Propagować go trzeba, bo jak sama piszesz zawsze wychodzi i jest najlepszy. :)Ojciec Dyrektorhttps://www.blogger.com/profile/17813424196789331175noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1003387839451460801.post-42739643939759468832013-02-21T16:16:40.709+01:002013-02-21T16:16:40.709+01:00Sporo pracy z tym kolorowaniem, ale efekt wart wys...Sporo pracy z tym kolorowaniem, ale efekt wart wysiłku.Ojciec Dyrektorhttps://www.blogger.com/profile/17813424196789331175noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1003387839451460801.post-61326583804453294712013-02-21T16:06:56.904+01:002013-02-21T16:06:56.904+01:00Dziękuję za szybką odpowiedź, wskazówki na pewno z...Dziękuję za szybką odpowiedź, wskazówki na pewno zastosuję. :-)patrycjahttps://www.blogger.com/profile/04227117079449562549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1003387839451460801.post-2213362935512764282013-02-21T14:27:45.719+01:002013-02-21T14:27:45.719+01:00Ja wkładam do nagrzanego piekarnika i po upieczeni...Ja wkładam do nagrzanego piekarnika i po upieczeniu wyciągam. Jeśli wyrósł nierówno odwracam i kładę na deskę z papierem do pieczenia.<br />Życzę powodzenia! :)Ojciec Dyrektorhttps://www.blogger.com/profile/17813424196789331175noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1003387839451460801.post-41953869281670388362013-02-21T10:46:01.156+01:002013-02-21T10:46:01.156+01:00Świetny przepis, jutro wykorzystam :-) wyszukuję p...Świetny przepis, jutro wykorzystam :-) wyszukuję przepisy bez proszku do pieczenia.<br /><br />Mam tylko pytanie, czy ciasto wkładać do rozgrzanego piekarnika (moja mama wszystkie ciasta wkłada do zimnego i dopiero nastawia temperaturę i czas) i czy gorące od razu wyciągnąć w piekarnika, czy tam wystudzać. <br /><br />Może i banalne pytania, ale ja specem nie jestem i będzie to pierwszy w życiu mój tort. :-)patrycjahttps://www.blogger.com/profile/04227117079449562549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1003387839451460801.post-72863090774088963992013-02-19T19:22:48.742+01:002013-02-19T19:22:48.742+01:00Dobrze, ze tu trafilam bo jeszcze w tym tygodniu s...Dobrze, ze tu trafilam bo jeszcze w tym tygodniu stane przed proba upieczenia torta tortow! :D<br />Dziekuje za przepis ;)chochlikikuchennehttp://chochlikikuchenne.blox.pl/htmlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1003387839451460801.post-70453974335901339062013-02-19T18:41:13.842+01:002013-02-19T18:41:13.842+01:00tak jeszcze biszkopta nie robiłam, chętnie spróbuj...tak jeszcze biszkopta nie robiłam, chętnie spróbuję:) każdy lubi torty im ładniejsze tym większy żal żeby go pokroić:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08385146100366861537noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1003387839451460801.post-62934256528715685332013-02-19T16:37:49.027+01:002013-02-19T16:37:49.027+01:00Widzę, że ten biszkopt ostatnio króluje na stronac...Widzę, że ten biszkopt ostatnio króluje na stronach. Różnica u mnie jest mała, bo ja nie smaruję tortownicy niczym, a na dno kładę papier. Masz rację, to najlepszy biszkopt i zawsze wychodzi więc ja również go polecamAgnieszka Rucińskahttps://www.blogger.com/profile/09239293578897446232noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1003387839451460801.post-48333367569637176692013-02-19T15:42:18.243+01:002013-02-19T15:42:18.243+01:00Super jest taki kolorowy biszkopt:)Super jest taki kolorowy biszkopt:)Anulahttps://www.blogger.com/profile/06416778681513834018noreply@blogger.com