sobota, 4 grudnia 2010
Chleb żytni na zakwasie.
Przepis na chleb jest
tutaj
, tylko teraz z samej mąki żytniej 720, a zakwas dokarmiałem mąką żytnią 2000.
3 komentarze:
Paula
5 grudnia 2010 16:31
z czarnuszką pewnie smakuje bosko!
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
dorota20w
5 grudnia 2010 18:42
z czarnuszka jeszcze nie piekłam :)
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Ewelina Majdak
6 grudnia 2010 01:05
Zgapiam pomysł :)
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
z czarnuszką pewnie smakuje bosko!
OdpowiedzUsuńz czarnuszka jeszcze nie piekłam :)
OdpowiedzUsuńZgapiam pomysł :)
OdpowiedzUsuń